Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/ellufelluf.nl/httpdocs/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Vriend – Elluf Elluf

Vriend

Elluf Elluf wordt helemaal georganiseerd door de vrijwilligers van CV D’Haone. Ondanks dat de artiesten en de kapellen ‘om niet’ optreden maken we toch kosten. Gelukkig hoeven we het niet helemaal uit onze eigen zak betalen.  Dankzij een bijdrage van de deelnemende café’s is er geluidsapparatuur aanwezig. Maar om te groeien en investeringen te kunnen doen voor de toekomst kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Ook jij kan Elluf Elluf helpen hèt carnavalsfeest van Lampegat nog beter en leuker maken. Laat zien dat je een echte vriend van Elluf Elluf bent! Voor 22 euro ben je al vriend; je krijgt dan een unieke zilveren vrienden-badge, de uitnodiging voor de Vrienden-borrel en heel veel liefde!

foto (8)Als vriend ben je donateur van Elluf Elluf en ondersteun je jaarlijks de Eindhovense start van de carnaval; we organiseren hiervoor een jaarlijks terugkomend (spetterend) feest, voor iedereen die het Eindhovense carnaval een warm hart toedraagt.
Hoe? Stuur een mail naar info @ haone.nl met vermelding vriend.